Tønsberg Medlab banner_1200x90

Allround Mikroalger

NY FORSKNING VISER EN REKKE NYE APPLIKASJONER SOM EFFEKTIV KOSMETISK BEHANDLING

Arthrospira (også kjent som Spirulina) er mikroalger som tilhører slekten cyanobakterier. Flere dusin forskjellige arter har blitt beskrevet, hvoretter avgrensningen er delvis i strid på grunn av mutability av seg selv og samme art. De finnes først og fremst i saltholdig vann i subtropene og tropene,der mikroskopiske klorofyll-holdige celler vokser i trådformede strukturer.

Arthrospira alger har utviklet seg gjennom 3,6 milliarder år. De som har overlevd såpass lang tid må nødvendigvis ha utviklet funksjonelle overlevelsesstrategier,spesielt hvis man ikke står på toppen av næringskjeden. Dermed inneholder Spirulinaalger bioaktive forbindelser som er effektive mot infeksjoner forårsaket av sopp, bakterier og virus. Noen av disse forbindelsene handler regenerativt ved å stimulere cellen, og sørger dermed for raskere tilheling av skader.

Ocean Pharma GmbH

Company of the year 2012

Høy grad av innovasjon – eksepsjonelle bioaktive ingredienser – og nye naturlige løsninger for problemområder innen estetisk dermatologi:

Disse egenskapene var grunnlaget for at MDM Verlag tildelte den prestisjetunge utmerkelsen “Årets bedrift 2012” innen Estetisk Dermatologi til det dynamiske og innovative firmaet Ocean Pharma GmbH fra Reinbek, Tyskland.

Grunnlaget for suksess: Spesielle, beskyttende aktive ingredienser

Suksesshistorien om Ocean Pharma innen dermatologiske produkter startet i 2005 med satsningen på de eldste levende organismer på jorden; mikroalgen Spirulina
(3,6 mrd år). Aktive ingredienser med eksepsjonelle antimikrobielle og antivirale egenskaper er hentet fra utvalgte alger ved hjelp av en sikker og beskyttet produksjonsprosess.

Ocean Pharma – som er bedriften bak Spirularin-teknologien, ble i 2012 kåret til «Årets bedrift» i Tyskland.

Tønsberg Medlab - ProductOfTheYear2013_150
Tønsberg Medlab - CompanyOfTheYear2012_150

Prof Kristian Reich

MD – Dermatologikum Hamburg

Tønsberg Medlab - Ocean Pharma Dr_KristianReich
Tønsberg Medlab RepairBalm_Krist_Reich

Jeg støtter fullt ut avgjørelsen fra MDM Verlag om å tildele den spesielle utmerkelsen som “Årets bedrift 2012” i estetisk dermatologi til det innovative og ambisiøse selskapet Ocean Pharma. Jeg har observert Ocean Pharma og dets eksepsjonelle aktive ingredienser siden 2006 og samarbeidet med dem siden 2010 i produkt utvikling samt bruk av produktene i daglig klinisk praksis ved Dermatologikum Hamburg.

Så langt har flere tusen av våre pasienter ved Dermatologikum allerede dratt nytte av anvendelsen av de ulike produktserier med svært gode resultater. Toleransen av alle produktene var utmerket. Under påføringen, var andelen av hudirrita sjon mindre enn 0,1%. Allergiske reaksjoner har ikke blitt observert så langt i et eneste tilfelle.

Dermatologikum Hambug – med mer enn 30 leger og 80.000 pasientkontakter hvert år, et av de største sentrene i sitt slag – stiller vi høye krav til kvaliteten på de anbefalte produktene. Kombinasjonen av høy nytteverdi og høy grad av toleranse gjør at de nye kosmetiske produktene som inneholder aktiv ingrediens, vil bli uunnværlige for en rekke problemområder.