Tønsberg Medlab banner_1200x90
Tønsberg Medlab Skinicer_Cleanser_banner_1200x300

Skinicer® Repair Cleanser

Skinicer® Repair Serum og Skinicer® Repair Cleanser er fremstilt for å dekke behovene til tørr og problemhud samt sensitiv hud (inflammatorisk hud).

Tensider (vaskeaktive stoffer) av naturlig kokos-base sørger for mild, men grundig rensing av huden. «Willow bark»-ekstrakter fra økologisk landbruk sikrer en skånsom fjerning av overfladiske hudceller.

Skinicer® Repair Cleanser er pH-nøytral og påvirker derfor ikke hudens pH-verdi. Vanlige rensekremer går ikke like dypt inn i huden og er derfor ikke like godt egnet til rensing av «sure»/problemfylte områder.

Skinicer® Repair Cleanser inneholder ingen kunstige konserveringsmidler, ikke silikon og ingen ingredienser basert på mineralolje.

Skinicer® Repair Cleanser inneholder heller ikke parabener.

Tønsberg Medlab produkt2014

Anbefaling

For optimalt resultat for fet problemhud anbefales å kombinere Skinicer® Repair Cleanser med Skinicer® Repair Serum eller med Skinicer® Repair Cream for blandingshud/tørr problemhud.

 

Bruk

Skinicer®Repair Cleanser brukes til rengjøring av huden morgen og kveld før huden blir påført fuktighet (Skinicer®Repair Cream eller Skinicer®Repair Cream). Rensekremen masseres inn i huden før den vaskes bort med rennende vann.