Tønsberg Medlab banner_1200x90
Tønsberg Medlab Skinicer_Mask_banner_1200x300

Skinicer® Repair Mask

Skinicer® Repair Serum er et spesielt godt hudpleieprodukt som inneholder det patenterte mikroalgestoffet Spiralin®, og er beregnet for fet problemhud, noe som har en tendens til å opptre hyppig hos ungdom og unge voksne.

I tillegg til det patenterte mikroalgestoffet Spiralin®, inneholder Skinicer® Repair Mask «willow bark»-ekstrakt for mild, naturlig hudpleie, fjerning av overflødig hud og reduksjon av porer i huden. Hamamelis virker også oppstrammende (astringent) og sørger også for balansert og avslappet hud.

Urteingrediensen allantoin støtter hudens naturlige, helbredende prosesser. Gjennom konsentrert anvendelse av aktive ingredienser, får huden tilført mer spenst og liv, noe som også kan merkes under påføringen av masken.

Skinicer® Repair Mask inneholder ingen syntetiske konserveringsmidler, silikon eller ingredienser basert på mineralolje. Planteekstrakter og oljer som er benyttet, kommer fra økologisk landbruk. Skinicer® Repair Mask inneholder ikke parabener.

Tønsberg Medlab 04_skinicer_mask_360

Anbefaling

For optimalt resultat anbefales å kombinere Skinicer® Repair Mask med Skinicer® Repair Cleanser og Skinicer® Repair Serum for fet problemhud eller Skinicer® Repair Cleanser og Skinicer® Repair Cream for blandingshud/tørr problemhud.

 

Bruk

Ta Skinicer® Repair Mask 1-2 ganger pr uke, men først etter grundig rengjøring av huden. La masken virke i 15-20 minutter. Rester av masken fjernes med en fuktig klut. Klikk på bildet for totaloversikt av Skinicer.