Tønsberg Medlab banner_1200x90

Skinicer®

Hudpleieserie for tørr hud og problemhud

Profesjonell hjelp / pleie for uren hud , kviser og eksem. Kan også ha en dempende effekt på rosacea.

Tønsberg Medlab skinicer_all_500

Skinicer® Repair Care er utviklet spesielt for problemhud i ansiktet og på halsen. Grunnlag for den spesielle helbredende virkningen er det brede spekteret av patenterte mikroalgemiddelet Spiralin® med sine naturlige bakteriostatiske, antivirale og celleregenererende egenskaper. Skinicer-produktene inneholder ikke parabener.

Kombinert med høy kvalitet, nærende planter og naturlige oljer, oppnår Skinicer® Repair Care eksepsjonelle resultater i ulike problemsituasjoner med huden. Den kliniske utviklingen av Skinicer® Repair Care er ledet av Prof. Kristian Reich / Dermatologikum Hamburg. Resultatet er imponerende fordi Skinicer® Repair Care fungerer, selvfølgelig!

Det anbefales at fet problemhud gis grunnleggende behandling med Skinicer® Repair Cleanser og Skinicer® Repair Serum. For tørr hud eller kombinert hud, anbefaler vi behandling med Skinicer® Repair Cleanser og Skinicer® Repair Creme. Jevnlig vedlikehold med Skinicer® Repair Mask anbefales for å oppnå optimalt resultat.

Skinicer® Repair Care System ble i 2014 tildelt prisen «Product of the Year 2014″ som gis innen estetisk dermatologi» av det dermatologiske tidsskriftet «Cosmetic Dermatology».

Skinicer® har følgende produkter i sitt sortement

Hvert enkelt produkt er fyldig beskrevet på egne sider.

Skinicer® Repair Serum

Skinicer® Repair Creme

Skinicer® Repair Cleanser

Skinicer® Repair Mask

Skinicer® Repair Shampoo

Skinicer® Repair Balm

Skinicer® Beauty – Ocean Kiss leppestifter