Tønsberg Medlab banner_1200x90
Tønsberg Medlab Skinicer_Balm_banner_1200x300
Tønsberg Medlab SkinicerRepBalm

Skinicer® Repair Balm

Skjemmende hår er borte, huden er glatt ... men irritert!

Både menn og kvinner ønsker å leve uten skjemmende hår. Omtrent 60% av menn og 87% av kvinner barberer armhulene, mens henholdsvis 56% av menn, og 67% kvinner, vil bli kvitt sine “downstairs” hår. Nå for tiden, kan vi selvfølgelig godt klare oss uten den uten termiske og mekaniske beskyttelsen som gis av hår. I kampen mot små hår- og skjeggstubber, bruker vi voks, krem, epilering og sugaring å fjerne hår for alt det er verdt.

Prosedyren er over – og resultatet er glatt nok. Fint. Men små røde flekker spirer sakte på hårsekkene. Hvorfor skjer dette? Prossessen med hårfjerning -eller tildekking – åpner opp hårsekkene og gjør dem utsatt for inntrengning av bakterier.

Det er dette som kalles follikulitt, som er et ekte mareritt! Tross alt, den ferske depilerte huden ønsker å vise seg fra sin beste side, og disse røde flekkene er det siste man ønsker.

Skinicer® After Shave & Depilation (Hårfjerning) REPAIR BALM

  • Beskytter huden mot irritasjoner og barberingsskader
  • Den patenterte mikroalge aktive substansen Spiralin®
    – Hindrer bakterier å penetrere in i hårfolliklene
    – Fremmer celle regenerering
    – Lindrer irritert hud
  • De andre ingrediensene er effektive med sine strerke fuktighetsgivende, pleie og celleregenererings egenskaper.
Tønsberg Medlab RepairBalm_Krist_Reich

“Spiralin® besitter en utrolig hemmende effekt mot et bredt spekter av patogener og kan forhindre hudbetennelser blant annet etter barbering. Et nytt produkt, som besitter egenskaper som er som skapt for å forhindre hudkomplikasjoner etter barbering er nå tilgjengelig.

Som hudlege blir jeg ofte spurt om råd i forbindelse med mindre hverdagslige problemer med huden, og mine pasienter forventer løsninger som gjør en forskjell. Både mine og mine pasienters erfaringer med den nye skinicer® After Shave & Depilation REPAIR BALM viser imponerende resultater ettet både barbering og etter hårfjerning.

Denne nye skinicer® After Shave & Depilation REPAIR BALM har allerede bevist sin verdi, ved å forhindre hårrotinfeksjoner etter hårfjerning også på andre deler av kroppen. Min nåværende anbefaling er derfor klar.“

Prof. Dr. Kristian Reich / Interview fra 09.06.2016 i Hamburg

Ocean Pharma GmbH • Dieselstr . 6 • 21465 Reinbek • Germany
Tel. +49 (0)40 – 7202 111 • F ax +49 (0)40 -7209 135 •
info@ocean-pharma.de

w w w . s k i n i c e r . d e