Tønsberg Medlab banner_1200x90
Tønsberg Medlab Skinicer_OceanKiss_banner_1200x300
Tønsberg Medlab OceanKiss_00b

Skinicer® Ocean Kiss kombinerer skjønnhet, pleie, regenerering og cellebeskyttelse i ett produkt. Hvordan er dette mulig?

Leppestiften er basert på verdifulle naturlige ingredienser, som gir fuktighet og ettersmøring for sunne og vakre lepper. Naturlig farging sikrer en rik, lengevarende farge og glans. Det beste med dette produkter er den er den patenterte mikroalge ingrediensen Spiralin med sine mange positive egenskaper for hudceller på leppene.

Skinicer® Ocean Kiss

Dekorativ leppepleie med den mikroalge aktive ingrediensen Spiralin ®

Spiralin® beskytter mot celleskadende påvirkninger / Beskyttelse mot UV-stråling:
Eksperimentelle studier avslører at kollagen-dannende hudceller (fibroblaster) mister liten eller ingen aktivitet under påvirkning av polysakkaridene i Spiralin® etter eksponering for sterk UV-stråling, mens hudcellene bestrålt med den samme UV dosering – men uten den mikroalge beskyttelsen – taper nesten 50% av celleaktiviteten.1)

Spiralin® regenererer skadede hudceller: Eksperimentelle studier avslører at kollagen-dannende hudceller (fibroblaster) som har mistet nesten 50% av sin celleaktivitet som følge av UV-bestråling er i stand til å gjenvinne ca. 50% av den tapte aktivitet under påvirkning av de polysakkarider som finnes i Spiralin®.

Spiralin® beskytter mot tidlig aldring av huden: Sol, stress, dårlig ernæring og mange andre negative påvirkninger kan føre til at huden eldes prematurt. De kollagen-dannende cellene (fibroblaster), er en viktig faktor i aldring av huden. Mengden av – og kvaliteten av kollagen, bestemmer fastheten av huden. Studier utført av Prof. Pulz et al.1), har vist at de polysakkarider som finnes i Spiralin®, øker dannelsen av kollagen i humane hudceller med opp til 36%, (avhengig av konsentrasjonen).

Spiralin® har en antimikrobiell beskyttende effekt (mot bakterier og sopp): Spiralin® og alle Spiralin-baserte produkter har en meget utpreget hemmende effekt på potensielt hud-ødeleggende soppstammer og problematiske bakterier, såsom Staphylococcus aureus og Propionibacterium acnes. Analyser foretatt av Kiel Aktiv ingrediens Center (KIWIZ) gir imponerende bevis på dette.2)

Utviklingsteamet hos Ocean Pharma går også under navnet
naturteamet. Vi er spesielt på jakt etter naturlige produkter,
hvis egenskaper er av spesiell nytte for mennesker, og vi
utvikler ekstraksjons- og prossessmetoder som har to
hovedmål:

1. Å konvertere materialet til en form, som tillater en
komfortabel daglig bruk og …

2. … på samme tid, vedlikeholde det naturlige produktet
i en sterkere grad.

Å oppnå begge målene samtidig, er en kunst vi har
optimalisert i mer enn 40 år, ved å samarbeide med ledende forskere, for hele tiden å perfeksjonere de seneste nyhetene.

Ocean Pharma® – vi hjelper naturen å virke

Ocean Pharma GmbH
• Dieselstr. 6 • D -21465 Reinbek
Tel. +49 (0)40 – 7202 111 • F ax +49 (0)40-7209 135 • 
info@ocean-pharma.de
www.oceankiss.ocean-pharma.de

1) Prof. Dr. Dr. HC Otto Pulz, Potsdam:
OM & Nutrition, European Journal of Orthomolecular
Medisin og beslektede stoffer, nei. 131, 09/2010

2) Prof. Dr. med. Kristian Reich:
Cosmetic Medicine, volum 32, 2011, utgave 2.11